Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Bezoek Diergaarde Blijdorp op de Love & Marriage beurs

Als weddingplanners organiseren wij de meest uiteenlopende bruiloften: van een ingetogen huwelijksceremonie tot een ‘alles-uit-de-kast-drie-daags-trouwevenement’. Wij vinden het allemaal even mooi, het is juist die afwisseling die ons werk zo leuk maakt. Wist je dat we ook nog de vaste weddingplanners van Diergaarde Blijdorp zijn? Daar kun je trouwen in een wel heel bijzondere omgeving en ook je gasten een geweldige bezorgen!

Een bruiloft om nooit te vergeten

Geef elkaar het ja-woord onder toeziend oog van de rifhaaien en zeeschildpadden. Snij de bruidstaart aan naast de gorilla’s. Maak prachtige foto’s in het spectaculaire vlinderparadijs Amazonica. Daarna kunnen de voetjes van de vloer in de Afrikaanse omgeving van de Oewanja Lodge of in Latijns Amerikaanse sferen in het Caraïbisch Café. Met twee officiële trouwlokaties en nog vijf andere plekken om je bruiloft te vieren biedt Diergaarde Blijdorp alle mogelijkheden voor een bruiloft om nooit te vergeten.

Bezoek ons op de Love & Marriage beurs

In het weekend van 1 en 2 oktober staan wij voor Diergaarde Blijdorp op de Love & Marriage beurs in Rotterdam Ahoy. Willen jullie meer weten over trouwen in Diergaarde Blijdorp? Stuur ons dan een berichtje en je ontvangt twee gratis toegangskaarten voor de beurs. We zien elkaar daar!

vlinders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *