Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

DO I?

Waarom zou ik eigenlijk hulp inschakelen voor de organisatie van onze bruiloft? Kan ik dat niet zelf?

Natuurlijk wel! In Nederland trouwen jaarlijks 70.000 stellen en die schakelen echt niet allemaal een weddingplanner in. Toch zegt een aantal van hen achteraf dat ze dat beter wel hadden kunnen doen. Waarom?

  • Waarschijnlijk trouw je voor het eerst en hopelijk voor het laatst, dus echt ervaring kun je niet opbouwen. Na je bruiloft ben je natuurlijk wel een expert, maar ja… daar heb je dan zelf niet zoveel meer aan.
  • Een bruiloft kost (veel) geld. Dat wil je er graag aan uitgeven, maar dan moet het wel helemaal worden zoals jullie het willen. Een ervaren weddingplanner weet waar Abraham de mosterd haalt en adviseert jullie passende leveranciers. Passend bij jullie wensen en budget.
  • Dat scheelt veel tijd, misschien zelfs frustratie, maar zeker ook geld! Zo verdient een weddingplanner zichzelf (gedeeltelijk) terug.
  • Bovendien hoeft een weddingplanner helemaal niet duur te zijn. Je kunt natuurlijk kiezen voor ‘the full package’, maar we bieden ook efficiĆ«nte en betaalbare brainstormavonden en het handige trouwabonnnement.

Zo maken wij van (de organisatie van) jullie bruiloft een feestje!