Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

DROOM

Jullie dromen vormen de basis voor een unieke belevenis. HappYes ontwikkelde de DROOM-filosofie: een werkwijze die ervoor zorgt dat jullie dromen uitkomen. Daar is lef voor nodig, want droombuiloften zijn niet altijd even makkelijk uitvoerbaar en Nederland is gewend nuchter te doen. DROOM staat voor:

Durf

Ongehinderd door financiën, afstanden, weersomstandigheden of meningen duiken we samen in jullie ultieme droombruiloft. Daarbij is het belangrijk dat jullie alle gedachten over ‘hoe het hoort’ durven los te laten.

eRvaring

Vervolgens kiezen we de passende leveranciers: locatie, vervoer, fotograaf… We selecteren jullie ‘personeel’ op basis van de juiste kennis, kunde en ervaring. Maar ook praktische zaken als budget en weersomstandigheden komen nu aan de orde.

Organisatie

Nu komt het aan op organisatietalent. HappYes adviseert, regelt en coördineert, waarbij alle puzzelstukjes op hun plaats vallen.

Ontspanning

Als alles is geregeld en overal is aan gedacht, dan is het tijd om te ontspannen. Alleen dan kunnen jullie straks maximaal genieten van jullie huwelijksdag(en)

Magie

Zijn jullie dichtbij jullie droom gebleven? Hebben jullie de juiste kennis en kunde ingeschakeld? En zijn jullie op tijd aan ontspanning toegekomen? Dan komt alles samen op jullie bruiloft en gebeurt iets magisch: gasten herkennen jullie in jullie dag en dat maakt jullie bruiloft zo uniek!