Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Festival wedding in het bos – Samen sterk

Vier het leven en de liefde en doe dat vooral samen met je loved ones! Dat was de boodschap die Elise & Sjoerd hadden voor hun familie en vrienden. En dat deden ze met een fantastische festival wedding. Midden in de Gelderse bossen, rond het vakantiehuisje van haar ouders, werden de voorbereidingen getroffen voor een bruiloft om nooit te vergeten. En dat was meteen onze missie: een onvergetelijke bruiloft voor dit mooie stel.

Tijdens ons verkennende bezoek aan de locatie, een aantal weken voor de bruiloft, werd ons direct duidelijk dat we er niet alleen voor stonden! De vader en broer van de bruid waren al druk in de weer met het in orde brengen van de gigantische tuin en het maken van accessoires voor de bewegwijzering en de entree. Moeder had al heel wat avondjes geknutseld op honderden papieren bloemen, want tegen de tijd dat haar dochter zou trouwen, was de bloeitijd van de Rododendrons voorbij. Het was onze taak om het bruidspaar voorafgaand aan de bruiloft te adviseren en op de dag zelf alles te coördineren. Via Skype bespraken we het programma, de ingrediënten van hun dag, de to do lijst en de taakverdeling. Ze wilden veel zelf doen en kregen daarbij hulp van familie en vrienden. Een goede vriend kwam zelfs tijdelijk terug van zijn wereldreis om als ambtenaar op te treden, als dat geen vriendschap is…

Al vroeg in de ochtend arriveerden de eerste leveranciers voor de opbouw van de festival wedding: food trucks, tenten, de geluidsinstallatie en de drankvoorraad… alles werd in gereedheid gebracht. Voor de kinderen was en popcorn, hotdogs een luchtkussen en een heuse tokkelbaan. Op een deel van het terrein richtten wij de ceremoniesetting in, compleet met witte stoeltjes en een katheder. Terwijl het bruidspaar op pad ging met de fotograaf, ontvingen wij de eerste gasten. Geheel in festivalsfeer kregen zij met een polsbandje toegang tot het festivalterrein.

Goed eten en drinken, festival muziek en vooral een ontspannen sfeer… dat vond het bruidspaar belangrijk. En dat was er! Voeg daar een prachtig verliefd stel en hun twee heerlijke zoontjes aan toe en het plaatje is compleet. Door hun huwelijksdag zo intensief samen met ons en hun geliefden te organiseren, werd het een dag van iedereen. Een dag waarop je je als gast zo thuis voelt, dat je niet de behoefte hebt om naar huis te gaan. De politie kwam nog even poolshoogte nemen maar vertrok snel weer na te hebben geconcludeerd: dit feest is te mooi om op in te grijpen want hier wordt het leven en de liefde gevierd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *