Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

IBeacha wedding – trouwen met je voeten in het zand

Het trouwseizoen loopt op z’n einde en wat hebben we weer heerlijke bruiloften mogen organiseren en stylen! Nog vers in ons geheugen ligt de IBeacha wedding van Rosalie & Tjalling op het Zuiderstrand in Kijkduin. Het was de hele week al prachtig weer maar die vrijdag voelde het echt alsof we op een tropisch eiland vertoefden: staalblauwe lucht, graadje of 28 en een lekker briesje ter verkoeling…

Ibiza-style

Rosalie & Tjalling zijn echte strandmensen en brengen hun vrije tijd surfend door. Het strand was voor hen dan ook de meest logische plek om te trouwen. De aanstaande bruid droomde van een prieel met wapperende witte doeken, een laid-back setting afgestyled met Ibiza-achtige details. Samen bekeken we de mogelijkheden van hun favoriete strandclub Suiderstrand. Kiezen we voor privacy op het kleine terras of voor ruimte op het grote terras? Met zo’n zestig gasten was beide mogelijk. En bij slecht weer konden we altijd nog naar binnen, maar daar wilden we allemaal liever niet aan denken. We overtuigden de bruid om voor het grote terras te gaan en spraken met de locatie af dat die ruimte exclusief voor het bruidspaar werd gereserveerd.

Daags voor de bruiloft berichtte de bruid ons dat er toch wat meer gasten zouden komen, dus de keuze voor het grote terras bleek de juiste. Suiderstrand heeft een heerlijk ontspannen inrichting met allemaal verschillende stoelen. Leuk voor een strandclub maar voor Rosalie & Tjalling wilden we het meer ‘wedding-like’, dus bestelden we nog wat ‘wedding chairs’ bij. Ondertussen leefden we ons uit op de Ibiza-details, het sfeertje moest precies goed zijn.

Prieel op het strand

Omdat er prachtig weer werd voorspeld, arriveerden we al vroeg op het strand. Alle tijd om op te bouwen en… tot de conclusie te komen dat trouwen NAAST Suiderstrand eigenlijk nog veel mooier was dan op een van de terrassen! Dubio… want dat hadden we niet afgesproken en om het bruidspaar er op dat moment mee te verrassen leek ons geen goed idee. In overleg met de strandclubeigenaar, die het bruidspaar kende, toch de bruid gebeld (die inmiddels bij de kapper zat) en haar een foto geappt van het prieel in opbouw op die plek. “Wauw, te gek! Dat wil ik!” Dus zo gezegd zo gedaan en het resultaat was betoverend, al zeggen we het zelf ;-).

Terwijl de zon in de zee zakte, vierden bruidspaar en gasten het leven en de liefde. De dag na de bruiloft kregen we een mailtje van Rosalie: Bedankt voor de prachtige setting! Helemaal geweldig! We zullen HappYes bij iedereen aanbevelen. Lief he? Dankzij haar flexibele instelling en haar vertrouwen in HappYes konden we haar droom realiseren: trouwen met je voeten in het zand.

img_7751

dsc_0354

img_4189

Wil jij ook op het strand trouwen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *