Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Jullie bruiloft, jullie stijl, onze expertise

Wat is het toch heerlijk om op internet te struinen op zoek naar plaatjes van mooie bruiloften. Gelukkige gezichten waar de liefde vanaf spat, prachtige jurken (en pakken, sorry heren) en… een perfect gestylde omgeving. Of het nu goud en glitters zijn of bloemen en strikken… als een gekozen stijl goed is doorgevoerd worden wij daar enorm blij van!

Toch is wedding styling vaak nog het sluitstuk op de begroting. Natuurlijk, de locatie, de catering en de band zijn ook heel belangrijk, maar als het daarbij blijft is het toch een beetje ‘kaal’. Een goed gekozen en uitgevoerde aankleding is als de kers op de taart, als de bloemen op de auto, als de sluier op de bruid, als de diamant op de ring: het MOET niet, maar het maakt het zoveel bijzonderderderder… En persoonlijker! Juist in de wedding styling kun je helemaal los gaan en laten zien dat het JULLIE bruiloft is, en niet die van een willekeurig ander stel.

Waarom dan toch onderaan het ‘to do’ lijstje? Zijn het de (verwachte) kosten? Vinden gommen het niet waard om er geld aan te spenderen? Zien bruiden er tegenop om de materialen te verzamelen en in te kopen? Nergens voor nodig! Wij hebben alles in huis om jouw bruiloft tot in de puntjes te stylen! Romantisch, vintage, stoer… we hebben maar een paar woorden nodig om het perfecte beeld van jullie stijl te schetsen, met dank aan Pinterest J en natuurlijk onze eigen beeldmateriaal. Want we hebben al heel wat bruiloften aangekleed en al onze bruidsparen zeiden achteraf zo blij te zijn dat ze ons hadden ingeschakeld!

Met onderstaande foto’s hopen wij jouw wedding styling wat hoger op de prioriteitenlijst te krijgen. En daar hoef je (bijna) niets voor te doen. Stuur ons een mailtje met je datum en locatie en we nemen contact met je op om je wensen door te spreken. Laat ons doen waar we goed in zijn en geniet zelf van het resultaat!

bamboe-palen  dsc_0070-kopie3_gold-chargers-navy-napkins  dsc_0742img_2407-klein  happyes0615-12-klein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *