Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Michelle & Jeffrey

Vanuit Cyprus een bruiloft regelen die in Nederland plaats zou gaan vinden… Hoe moesten ze dat doen? Al snel kozen Michelle & Jeffrey voor het inschakelen van HappYes weddingplanning.

“Tijdens ons eerste gesprek met Ester wist zij Jeffrey al meteen te overtuigen met haar waanzinnige ideeën en had ze mijn vertrouwen al gewonnen. Een jaar lang hebben we intensief samengewerkt. Onze band werd steeds hechter en we lagen echt met alles op een lijn. Alsof we elkaar al jaren kenden”.

We kwamen op het geweldige idee om de dag te beginnen met iets heel anders: een wipe out! Arriveren in je trainingspak en dan een waanzinnige battle tussen de mannen en de vrouwen! Tijdens de middagceremonie stond onze liefde centraal en de band met onze dierbaren. Toen kwam het feest. “Mooier, romantischer, gaver dan we ooit hadden durven dromen! De entree van onze daggasten en dat van ons als bruidspaar… onze trouwgasten raken er nog steeds niet over uitgepraat”.

“Wij hebben zo’n ongelooflijk mooie dag gehad… dat is in woorden niet te omschrijven! Wij zijn Ester voor eeuwig dankbaar voor het realiseren van onze dromen. Het was mooier dan we durfden te hopen”.

Ester, ontzettend bedankt voor alles!!!