Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Patricia & Sebastiaan

Anders… Ergens in het buitenland? Geheimzinnig? In ieder geval onvergetelijk moest het worden. Zowel voor onszelf als voor onze gasten.

Samen met Ester van HappYes begonnen we twee jaar geleden met brainstormen over hoe onze huwelijksdag(en) eruit moest komen te zien. We kwamen uit op drie dagen Venetië met onze meest dierbaren gevolgd door een waanzinnig feest in onze woonplaats Westland. Alles werd in het diepste geheim geregeld en in de ochtend van 1e Kerstdag, zo’n drie maanden voor onze bruiloft, werden onze Venetië-gasten verrast door twee mysterieuze figuren die hen een boodschap kwamen brengen. De eerste van vele. Via de website www.zorgdatjedrbijbent.nl kregen de gasten steeds meer informatie, maar de trouwstad werd pas bij aankomst op Schiphol duidelijk.

De drie dagen die volgden in Venetië waren als een droom! En bij thuiskomst waren we pas op de helft van ons avontuur want de dag erna organiseerde Ester een uniek huwelijksfeest, geheel in onze (huis)stijl. De lokatie werd pas een paar uur voor aanvang van het feest bekend gemaakt. We maakten een spetterende entree door dwars door een filmdoek op te komen en aan het eind van de avond liet een illusionist ons verdwijnen.

Ester luisterde, informeerde, adviseerde, organiseerde en dirigeerde. Het werd nog fantastischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Zonder haar waren onze ideeën slechts dromen gebleven. Nu is onze droom werkelijkheid geworden. Al knijpen we elkaar nog wel eens even om te weten dat we straks niet wakker worden!