Services HappYes weddingplanning reddingstyling bruid bruidegom regio Zuid Holland Westland

Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Services

Dromen jullie van een romantische huwelijksvoltrekking bij zonsondergang op het strand? Of liever in een Mediterraans sfeertje tussen de fruitbomen? Of knus in jullie eigen achtertuin? Rond middernacht in een mysterieus kasteel? HappYes weddingplanning stelt zichzelf te doel jullie ultieme bruiloftdromen uit te laten komen.

Ambitieus? Zeker! Maar het organiseren van de mooiste dag van jullie leven is een grote verantwoordelijkheid. En met ruim vijftien jaar ervaring maken we van iedere bruiloft een unieke belevenis. Zowel voor jullie -het bruidspaar- als voor jullie gasten.

HappYes biedt mogelijkheden voor elk budget. We organiseren complete bruiloften (weddingplanning), verzorgen het ceremoniemeesterschap op de dag zelf, maar we bieden ook brainstormavonden, waarna je zelf aan de slag kunt met de organisatie van jullie bruiloft. En wil je gewoon af en toe ons advies? Dan neem je een trouwabonnement waarmee je de hele periode voorafgaand aan jullie huwelijksdag bij ons terecht kunt!

Ben je benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen? Kijk dan rustig verder op onze site of neem gewoon even contact met ons op. We helpen jullie graag verder!