Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Styled shoot Clean Hipster

Eens in de zoveel tijd wil je wel eens iets nieuws. Om jezelf en anderen te inspireren, te laten zien hoe trouwen ook kan… Gelukkig delen collega’s uit de trouwbranche dat gevoel en op 14 maart kwam dat gevoel tot uiting in een bijzondere styled shoot.

Voor wie nu zegt: “Een styled wat??” Een styled shoot is een in scene gezette bruiloft waaraan professionele trouwbrancheleveranciers meewerken om te laten zien wat ze kunnen en wat je (nog) niet zo vaak ziet op een bruiloft. Eigenlijk is het helemaal echt: het bloemwerk, de decoratie, de muziek, de taart, ja zelfs de liefde tussen ‘bruid’ en ‘bruidegom’ is echt. Er wordt alleen niet getrouwd :-). Een professioneel fotograaf en videograaf leggen de hele setting vast op beeld en voilà: een styled shoot.

Het thema was ‘Clean Hipster’ en het vergde nog best wat communicatie om af te stemmen wat dat precies inhield. Maar in het prachtige Ockenburghse bos viel (nou ja, viel…) het allemaal op z’n plek en na een dag hard werken, gingen we moe en voldaan weer naar huis, in afwachting van het beeldmateriaal. Ennn… dat is fantastisch geworden! Zo mooi dat Trouwplannen.nl er een blog over heeft geplaatst! #trots

 

Neem een kijkje achter de schermen van deze styled shoot en bekijk natuurlijk ook de prachtige videoclip. Met dank aan de volgende trouwbranche collega’s en natuurlijk het lieflijke bruidspaar 😉 Bianca en Erik:
Fotografie Liefdesmomenten
Videograaf Liefdesmomenten
Locatie Kasserie OCK
Trouwjurk Victors Wedding Design
Trouwpak TailerMadeSuits
Styling HappYes
Bloemist t Bloemeke
Drukwerk Anne-Lieke
Taart Delicious Sweetness
Trouwringen Monique ‘t Hoen Goudsmid en Ontwerp
Haar/Make-up Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Muziek Lace
Decor/props t Brocantehuisje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *