Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Thanks to…

We hebben geen aandelen of andere belangen in de leveranciers die we aanbevelen of inschakelen. Wel hele positieve ervaringen!

Daarom danken wij voor de prettige samenwerking:

Moments of Love – Bart en Quint maken een videoclip van je trouwdag en je hebt het niet eens door! Totdat de clip aan het begin van de feestavond getoond wordt, dan komen de emoties…

Studio Damon – Damon is een ware fotokunstenaar. Wij maken dankbaar gebruik van zijn foto’s van onze bruidsparen, werkelijk prachtig!

Paula Romein – Een schat van een vrouw met een schat aan ervaring op het gebied van bruidsfotografie.

Joanne Littooij – Warm, gezellig en vrolijk. Zo is zijzelf en zo zijn de huwelijksvoltrekkingen die zij doet. Altijd persoonlijk en betrokken, dat is Joanne.

Torta Deliziosa – Daphne maakt de meest prachtige creatie die nog zalig zijn ook!

‘t Bloemeke – Hilde heeft een passie voor bloemen.

Diergaarde Blijdorp – unieke locatie waarvan je waarschijnlijk niet eens weet hoe leuk het is om daar te trouwen! Je huwelijksceremonie in de Haaienzaal, een diner in Toko TjiTjak midden in een (leeg) dierenverblijf, een knalfeest in het EAUditorium en tussendoor een wandeling door de diergaarde… alles kan in Blijdorp.

Stijlvolle trouwkaarten – de naam zegt het al: stijlvolle en klassieke ontwerpen voor je huwelijksuitnodiging, je tafelkaartjes et cetera.

Wedspiration – Jo-Anne van der Lelij houdt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trouwen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig inspiratie voor je bruiloft in je mailbox.