Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Trouwen bij Kasserie OCK = buiten trouwen op de grens van Westland en Den Haag

We hebben weer een fantastische trouwlocatie ontdekt en dat delen we natuurlijk maar al te graag met onze volgers. Sinds mei 2016 kun je voor een heerlijk kopje koffie met appeltaart terecht bij Kasserie OCK op de grens van Den Haag en Westland. De naam zegt het al: het is een brasserie in een (Westlandse) kas, die ook wel wordt gebruikt voor evenementen en… trouwerijen!

Middenin het Ockenburchse bos

Kasserie OCK is gelegen achter Villa Ockenburgh in het gelijknamige Ockenburghse bos. Na jarenlang verval wordt de historische villa momenteel gerestaureerd en in ere hersteld. Tot grote vreugde van de trouwe bosbezoekers, hoeven zij voor een comfortabele wandelstop niet te wachten tot de villa klaar want zij kunnen nu al terecht in Kasserie OCK.

(Bijna) alles is mogelijk

Ook bruidsparen kunnen er terecht want OCK beschikt naast de kas over een ruim terras en een groot grasveld waarop van alles mogelijk is. In gedachten zagen wij al food trucks en prikkabels met gekleurde bolletjes op een hippe festival wedding of vuurkorven en bontkleden tijdens een knusse winter wedding in de kas of een tent over het terras…

Van ceremonie tot knalfeest

Bij OCK kan (bijna) alles, zo vertelde Jolanthe van den Bergh ons. Van een klassieke ceremonie in de tuin tot een knalfeest in de kas, bij OCK staan ze overal voor open. En daar worden wij van HappYes natuurlijk heel blij van J! Bovendien wordt een percentage van de omzet van Brasserie OCK afgestaan aan de Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh, waarmee direct wordt bijdragen aan de restauratie van dit prachtige pand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *