Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Trouwblog – Trouwen in het Westland

Vanmorgen hadden wij de eer een lekkere Westlandse bak koffie te drinken met Hilde bloemstylist van ’t Bloemeke. Op zich niets bijzonders want als trouwbranchecollega’s spreken we elkaar regelmatig, maar dit keer kwam ze ons interviewen voor de splinternieuwe blogpagina ‘Trouwen in het Westland’. En daar zijn wij al rasechte Westlanders natuurlijk als de kippen bij!

Ons kent ons

Hilde Kortekaas en Cynthia Veenman, door ons zeer gewaardeerd visagist en haarstylist, zijn de drijvende kracht achter de blogpagina. Zij vinden dat trouwen in het Westland zo mooi en bijzonder is dat het beter op de kaart moet worden gezet. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. Ons werkgebied reikt weliswaar tot ver buiten het Westland, het blijft toch onze thuishaven waar we maar wat graag samenwerken met Westlandse leveranciers. Want wij hebben het strand, de bossen, mooie dorpskernen, geweldige locaties en hardwerkende, eerlijke ondernemers. En bovendien: ‘ons kent ons’ hier en we willen altijd weten ‘van wie jij er eentje bent’.

Trouwen in het Westland

Dus: heb je trouwplannen en overweeg je (of heb je al besloten) om dat in het mooie Westland te doen? Kijk dan op de website van Trouwen in het Westland en volg de Westlandse trouwbranche ondernemers via Facebook en Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *