Ester
06-24 77 95 35
ester@happyes.nl

Lisette
06-46 04 62 02
lisette@happyes.nl

Of vul het contactformulier in.

Trouwen met Lies op de Huishoudbeurs

Op de Huishoudbeurs? Trouwen? Ja hoor, Erik en Sandra doen het gewoon! Zij waren een van de honderden stellen die reageerden op de oproep op facebook en werden tot hun grote blijdschap uitgekozen. Hun huwelijksceremonie vindt plaats op zaterdag 18 februari 2017 op het hoofdpodium in hal 2, te midden van hun familie, vrienden en natuurlijk de bezoekers van de Huishoudbeurs. Trouwambtenaar Dirk Zeelenberg zal hen in de echt verbinden en verder krijgen zij een geheel verzorgde bruiloft aangeboden door Valkengoed wedding fashion, Kasteel Wijenburg, Bloemenservice Nederland, Le Mariage trouwringen en nog vele andere trouwbrancheleveranciers.

Trouwen met Lies

Natuurlijk trouwen Erik & Sandra met Lies! Want Lies zou Lies niet zijn als ze zich er ook niet tegenaan zou bemoeien ;-). Lies is je (tijdelijke) vriendin die alles weet over trouwen. Hoe het hoort, hoe het nog leuker kan en de leukste adresjes voor net even dat extra persoonlijke tintje aan je bruiloft. Dat is trouwen met Lies. Zij ging met het bruidspaar op pad om in rap tempo alle keuzes te maken die op hun bruiloft van toepassing zijn: de trouwjapon, het kostuum, de ringen, het bloemwerk, de feestlokatie… Lies begeleidde en adviseerde het bruidspaar en heeft nog steeds liefdevol contact met hen via Whatsapp. Hieronder de linkjes naar de zes afleveringen van ‘Erik & Sandra op weg naar hun trouwdag’:

Aflevering 1 Ester maakt kennis met Huishoudbeurs bruidspaar Sandra & Erik

Aflevering 2 Sandra en Erik gaan in ondertrouw

Aflevering 3 Op zoek naar een droomjurk en een pak

Aflevering 4 De ringen

Aflevering 5 De bloemen

Aflevering 6 Te gast bij Kasteel Wijenburg

Lies ontmoeten op de Huishoudbeurs?

Toekomstige bruidsparen opgelet! Dit jaar kan je voor het eerst het trouwpaviljoen Just Marry! bezoeken tijdens de Huishoudbeurs. En Lies is erbij! Wil je Lies ontmoeten op de Huishoudbeurs? Ze houdt dagelijk een (gratis) spreekuur in het trouwpaviljoen in hal 2. Dus heb je trouwplannen, houd dan de facebookpagina van HappYes de gaten voor de exacte spreekuurtijden. Verder vindt je daar alles wat je trouwhartje begeert: van prinsessen bruidsjurken en trendy trouwpakken tot bloemen, huwelijksreizen en ringen. Daarnaast vinden dagelijks bruidsmodeshows plaats op het hoofdpodium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *